2124

jag vet att jag ska sprida positivitet och glädje.. and i will...

jag förstår bara inte hur en blick och en mening på några få ord kan göra så ont. ont på det där "spelar något verkligen någon roll"- sättet. Det där sättet som får folk att göra dumma saker sättet.

men inte jag. inte idag. för vårt wii är här, det är chippat och klart, och jag kommer få allvarliga trycksår i rumpan av allt tvspelande. Jag säger bara en sak, super mario galaxy äger!!! Det är nog lätt ett av dom bästa supermariona någonsin!! jag har med korta uppehåll suttit här i två dygn, och jag tänker fortsätta med det! =) någon får gärna påminna mig på söndag om att det är skoldag, för likt Ferdinan så sitter jag nog här än.... och luktar på handkontrollen.


jag är så brutal äckel nära att ge upp. men jag kan inte. jag vet inte hur mycket mer jag orkar, men orkar det gör jag. jag klarar allt och lite till. så länge man försöker så kan man nå stjärnorna. Och eftersom jag siktar högt, så borde jag landa bland molnen. right?! Jag ger inte upp och allt är okej. allt är okej.

och nej, jag spelar inte bara för att jag inte har något liv, jag tränar tålamod också. jag ska bli bäst i världen på tålamod, och jag ska bli bäst i världen på att le. en vacker dag kommer jag dit, där solen faktiskt skiner på riktigt, inte bara ibland, när du har en magnet som kan locka fram strålana, utan alltid, även när du är i skuggan. jag ska dit. jag stuntar i att jag är för frisk för att få hjälp och att verkligheten suger. jag struntar i känslan av att jag vill ge upp ibland. jag tänker inte, jag tänker verkligen inte!

1905

jag vet inte om jag lider mest, kanske någonstans, bakom platser som jag kan se, så bryr du dig också. Eller så är det inte så. och det är okej det också. för ibland spelar väldigt lite någon roll. idag är en sån dag, en dag när väldigt lite spelar roll. en dag som gud glömde, en dag som suger, och jag gör ingenting åt saken.

nej, jag är ingen martyr, jag är bara ett missanpassat pucko, jag är bara en blondin som borde lära mig att se saker för vad dom är, och inte tro så gott om alla människor. för dom finns där för att skada dig, värre än E's rakbladsborste som förövrigt är väldigt vass.

jag borde inse att jag är blind, och att inga glasögon i världen kan hjälpa mot det. jag borde inse att folk som säger att dom bryr sig, faktiskt oftast ljuger.

nej inte alla, man kan ju också tänka på någon annan när man uttalar orden
på vem som helst faktiskt.
tänk bara inte på mig, jag orkar det inte igen.

1153

psst, om någon frågar... så sitter jag och pluggar för jag är så duktig! =)


Vet ni vet ni vet ni?

Jag har fått världens vackraste present av världens bästa sambo, fast jag får inte berätta vad på x antal timmar.. Jag förstår inte riktigt varför, men så är det tydligen. Men jag måste säga att den verkligen är världens finaste (precis som du), och att jag känner mig fin i den, och bara det faktum att du köpte den åt mig fast den inte är vit och färgglad och konstig betyder massor.

=)=)=)=)=)=)=)=)

aaa jo

det är svårt att hålla masken, när den är gjord av glas.
det är svårt att leva om du inte har luft

psyk föreslog idag ett behandlingshem i södermanland(eller så sa hon sörmland, det kanske är samma sak??) så att jag kan få min DBT som jag uppenbarligen är i så stort behov av. jag tackade nej och påminde dom om att dom inte kan tvångsinlägga mig.. jag är 20 år, jag har gjort min tid på hem, det räcker nu.

jag är tjugo år och det känns som att mitt liv rasar framför ögonen på mig. jag är tjugo år och gör inget åt saken

egentligen så finns det nog ingen som vet
och oftast inte jag heller.

nya sovvisar idag, propavan, och jag vill inte ens ha dom. det finns flera anledningar, den ena är att jag tycker om att straffa mig själv, den andra är att man tydligen blir groggy fram tills lunch dagen efter, det funkar inte riktigt med tanke på min skola..

jag skiter i det här nu
jag tar paus och försöker leva i morgon istället

0754

så enkelt,
att gömma sig bakom en diagnos.
"Hej jag heter Lina och jag är borderline. Därför binder jag människor till mig och klarar sedan inte av att lämna dom" Det står så i beskrivningen av min diagnos, då är det så. punkt. Så jävla enkelt att skylla allt på att jag är störd. Jag sover inte på nätterna för jag har psykoser, när sanningen är att det inte är konstigt att jag hamnar i gränspsykosernas värld om jag slarvar med medicinen och inte sover som jag ska.
så enkelt att gömma mig bakom mina diagnoser och säga att jag skulle ha det mycket bättre utan dom.'
när egentligen så vore jag ingenting alls.


för er som undrar så kom betygen idag:
Arbetsmiljö och säkerhet     MVG             50p
Medicinsk Grundkurs            MVG             100p
Vård och omsorgsarbete      MVG            200p
Människan socialt och kulturellt   MVG   100p

Men ingen blir väl förvånad? Jag som är så smart och duktig och som alltid vill vara bäst. haha en riktig tävlingsmänniska. Det visste väl ni hela tiden?

Kul. Verkligen. Jag känner mig som ett allt större pucko varje dag. numera klarar jag knappt plus och minus, gånger är inte att tänka på, jag fattar ingenting längre, ingenting av någonting. Att jag skjuter nästan allt annat åt sidan för att plugga, och struntar i att äta, för jag ska bara......
skiter i att sova, det kan jag göra när uppgiften är klar.....
att jag går sönder, det är det ingen som ser.
och att allt mindre spelar någon roll
är det heller ingen som ser.

men eftersom hela jag är så jävla fake, så löser vi det i alla fall
nu har jag lektion, dags att skutta iväg och le. le och var glad. le och var glad. Bara lite till, biter jag ihop så klarar jag det. le och var glad. så ingen ananar någonting



egentligen är allt bara ett enda stort rop på hjälp

2058

INGENTING!

1840

Skillnaden mellan en riktig och en simpel vän är att:
En simpel vän har aldrig sett dig gråta,
medans en riktig vän har axlarna våta.
En simpel vän förväntar sig att du alltid ska finnas,
en riktig vän förväntar sig själv att alltid finnas för dig.
En simpel vän skulle skratta om du föll framför vännerna,
en riktig vän skulle ramla och skratta med dig istället för åt dig.
En simpel vän undrar om du är kär,
en riktig vän vet redan när den ser dig.
En simpel vän skulle prata med dig om du stog på en bro,
en riktig skulle ställa sig på kanten och gå med dig till sista andetaget.
En simpel vän hittar man överallt,
medans en riktig finns bara i hjärtat...

jag gömmer dig där, då lämnas man inte

0801081219

jag har börjat skolan idag igen.. det var hemskt!!

usch jag tycker verkligen inte om människor, jag funderar allvarligt på att hoppa på distansstudierna istället, så jag slipper alla hemska äckliga grupparbeten med vidriga människor!!

ja, jag vet att det inte är sunt att alltid vilja vara bäst, och jag jobbar på det. Men jag tycker det är otroligt dålig stil att försöka rida gratis på min kunskapsvåg. Jag är bra på det vi gör för att jag studerar mycket och hårt. vilka av er läste ens hela böckerna förra terminen? jag läste ut alla första dagen. i år blir det nog inte lika lätt, men jag har säkert läst igenom alla böcker innan veckan är slut.

jag kommer alltid förberedd till lektionerna, har pluggat inför proven och lyssnar och antecknar på lektionerna. om ni inte gör något av det, när ni, kära klasskamrater, inte ens försöker, hur kan ni anse er ha rätt att dra nytta av mitt arbete?!? jag förstår verkligen inte...

"Man vill bli älskad, i brist därpå fruktad, i brist därpå avskydd och föraktad.
Man vill inviga människorna i någon slags känsla.
Själen ryser för tomrummeet och vill kontakt ha till vad pris som helst"
                      - Ur Doktor Glas, 1912. Av: Hjalmar Söderberg

fråga mig inte. jag hittade citatet i omvårdnadsboken, och gillade det. det får mig att tänka efter och känna. Jag har aldrig varit så lugn som jag är nu, så rofylld och säker. Men jag har heller aldrig känt mig säker på andras känslor för mig, det är först nu jag förstår vad folk har pratat om hela mitt liv. Jag gillar känslan av att vara älskad, den får mig att må bra. Men jag var nog som Hjalmar säger att man är, när jag var lite mindre... Dom som inte gillade mig kunde jag alltid slå på käften. Det där tog ju ända med förskräckelse när depressioner och sjukdommar gjorde sig gällande. När jag var så upptagen med att avsky och förakta mig själv att andras känslor för mig inte spelade någon roll. Men det var en lögn. Självklart spelar andras känslor roll, men på ett annat sätt än vad ett barn kanske tror. Det är inte bara dina egna känslor som är viktiga, även om många försöker tala för det. Tänk efter, visst är det så att även om många personer säger en sak, så behöver det inte vara så.

och så är det. Livet menar jag. Bara för att du tycker att livet leker, så behöver inte jag känna det. Och även om det finns tusentals människor i Sverige som tycker att livet suger rätt hårt, så har du faktiskt all rätt i hela världen att le och vara glad. Man måste inte vara som alla andra, eller andra överhuvudtaget. Det underlättar bara lite i kontaktsökandet :P

Bara man trivs, så löser sig nog det mesta.
...och det gör jag. Trivs alltså. Livet nu, är precis sådär underbart som det kan vara. jag bor med mannen jag älskar, jag läser med framgång dom kurser jag vill läsa, förhoppningsvis har jag inom 5 år det yrke jag vill ha, jag bor i en lägenhet jag tycker om, med massa djur som är söta, livet är som bäst när det bara är. När jag och Stefan åker på en mer eller mindre onödig utflykt, och bara sitter och håller handen, då lever jag.


just stay strong

You're not alone
Together we stand I'll be by your side
You know I'll take your hand
When it gets cold And it feels like the end
There's no place to go You know I won't give in
No, I won't give in
Keep holding on
Cause you know we'll make it through
We'll make it through
Just stay strong
Cause you know I'm here for you I'm here for you

There's nothing you can say
Nothing you can do
There's no other way when it comes to the truth
So, keep holding on
Cause you know we'll make it through
We'll make it through
So far away I wish you were here
Before it's too late
This could all disappear
Before the door's closed
And it comes to an end
With you by my side I will fight and defend
I'll fight and defend, 
yeah, yeah

Keep holding on
Cause you know we'll make it through
We'll make it through
Just stay strong
Cause you know I'm here for you
I'm here for you
There's nothing you can say
Nothing you can do
There's no other way when it comes to the truth
So, keep holding on
Cause you know we'll make it through
We'll make it through
Hear me when I say
When I say I believe.
Nothing's gonna change
Nothing's gonna change destiny
Whatever's meant to be
Will work out perfectly
Yeah, yeah, yeah, yeah
La da da da,
la da da da
La da da da da da da da da

Keep holding on
Cause you know we'll make it through
We'll make it through
Just stay strong
Cause you know I'm here for you
I'm here for you
There's nothing you can say
Nothing you can do
There's no other way when it comes to the truth
So, keep holding on
Cause you know we'll make it through
We'll make it through
Ahh, ahh Keep holding on
Ahh, ahh Keep holding on
There's nothing you can say
Nothing you can do
There's no other way when it comes to the truth
So, keep holding on
Cause you know we'll make it through
We'll make it through
We'll make it through

__________________________________________-

ja, du kommer mobba mig för mitt låtval, men det är okej. jag var bara på såhär underbart kärleksfullt jag älskar dig humör.
kyss mig!

1443

borderlineborderlineborderlineborderlineborderline

nu har jag varit en duktig idiot och städat råttburen. det får bli min grattisgrej till Rut

Grattis RUT!!

idag har vårt första barn namnsdag. ett stort grattis till världens sötaste Rut!

1853

du vet väl om att jag inte gör något rätt? jag kan inte ens kasta skräp på rätt sätt.

dröm, om inte sött, så var iaf borta ett tag

juldagen 0919

ett tag verkade det jobbigt. svek gör ont ni vet...jag kanske borde säga att det inte var s som svek, jag vet att det kan låta så när jag skriver. han sviker inte. jag borde lära mig det. men jag är lite(mycket) rädd och osäker, och så övertygad om min egen otillräcklhet att jag när andra sviker inte förstår att han inte lämnar mig.

men det löste sig, vi löste det, jag och Stefan. och vet ni? Julen  blev underbar! Jag och stefan myste hos marie och örjan, och vet ni? När stefan satt med baby C i knät så log han och lekte han med henne. oavsett vad han säger, så tror jag inte att han tycker barn är så hemska som han fösöker göra sken av. Vi fick massa roliga och bra att haiga saker till vårt hem, och lite egna prylar också. jag gillar den där familjen ^^.

efter obligatorisk hitlerKalle och diktator Musse var det snart dags att åka hem. väl hemma kom han på att han ville bjuda in sina föräldrar på glögg. så sagt och gjort. Kjell och Ingegerd kom över på glögg, film och tillbehör. massa trevligt det också. den roligaste presenten kom från stefan, men vi har inte lyckats få den att funka ännu...

juldagen, oj, vad gjorde vi då?....

just det: jag och Stefan var/ blev hembjudna till hans föräldrar för att äta gott och träffa Håkan och Helena som förövrigt gifte sig i Mexico när dom var där. Stort grattis! tydligen är jag den första flickvännen på länge som varit där, och han har inte firat jul med många heller. det lagade mycket, att höra honom säga det...

ofta känner jag mig som en rätt rutten flickvän som då och då blir psyk, och behöver bevis för att han faktiskt vill vara med mig... och att det inte är så som andra vill få mig att tro.

på tal om andra, så förstår jag inte. jag förstår verkligen inte hur människor kan bete sig som dom gör. jag tänker på alla och envar och en person i synnerhet. Vad är det som får vissa människor att tro att dom har rätt att leka med alla andra? Vad är det som gör att alla runt omkring den personen tillåter det. okej, inte alla, det medges. men bra många. Varför är vi så blinda för våra egna och våra närmastes fel och brister.


oj. det är så mycket som jag skulle vilja skriva. men det går inte mer. julen och dagarna därpå har i alla fall varit toppen!!! jag klarar bara inte av att skriva om det just nu.

RSS 2.0