Stefans dyraste ligg...

Jag ber om ursäkt i förväg och varnar känsliga läsare, men det här måste skrivas.

Jag är stefans dyraste ligg någonsin!! Wohoo:P Jag tror att det betyder att jag är värd mest, eller något sådant. Och det slutar inte där, med lite hot om milt våld så klämde han även ur sig att jag var värd det.

Utkast: Jag är ...

Jag är starkare än Stefan:P Det ni, vem av oss knäcker vem i armbrytning kan ni få gissa^^.
Nej det hör inte hit att det var hans vänster mot min höger, det hör inte hit alls. Jag vann då är jag starkast, så är det bara.

Vi funderar på att åka utomlands i sommar, vore inte det skönt? Fast jag har jobb precis hela sommaren, har inte lagt in om någon semester alls.. Så vi får väl lov att se hur det faktiskt blir med den saken.

Otroligt hur saker och ting kan ändras, nu känns det mycket bättre. Gud ska veta att jag älskar den där pojken. Vem skulle om inte Stefan skura sönder sina händer med klorin för att städa toaletten åt mig?

Tack.

och självklart

så kommer den tillbaka. Den aldrig saknade men ständigt väntande ångesten. Nu är den här, det är ett svart hål i min mage och jag är livrädd. Jag har arbeten som ska in, jag ¨går sönder för att folk tror på lögner och för att jag alltid vet bättre.  Kaos, sjuk, grotesk och skrämmande kaos.

hjälp mig?

damdamdadidam

Jag fick MVG i psykologi A! =)=)=)=)

Missbruk av föreskrivet läkemedel bland ungdomar och unga vuxna.

Jag är så sjukt stolt! Inte bara har jag gjort ett bra arbete jag har också hittat ämnet till min C-uppsats. Arbetet kan mailas till dom som är intresserade, det gick inte så bra att lägga upp det här. Nu är det bara några få läxor till, skolan slutar på torsdag.

förlåt

Jag har alltid massvis att be om ursäkt för. Det är inte det att jag ofta är klantig och säger saker utan att tänka mig för (okej, inte bara det iaf) Jag kan även vara ganska elak när jag vill. Och det är inte så moget. Jag borde be om ursäkt för en massa saker, men jag tror att jag skulle gå till överdrift, och jag vet inte om jag på riktigt är redo att släppa taget. Så ursäkterna får komma senare. Jag får väl säga att jag är mycket väl medveten om många av mina brister och felaktigheter och att jag aktivt jobbar på att eliminera dessa. Har du inte fått din ursäkt och tycker att du är värd en så kommer den säkert. Det är en process, som jag gärna skjuter upp tills i morgon.

Jag tror att jag börjar med att be om ursäkt för att världen är hemsk. Det är inte bara mitt fel, men jag gör den inte alltid bättre. Det får mig att skämmas. Jag är ibland en av dom som ser till att den inte går att leva i och ibland är jag ett äcklo som bara står bredvid och tittar på. Nåja vanligtvis inte, jag är nog den elaka jäveln. Men jag vet om det. Jag vet inte om det är positivt eller inte, men jag står i alla fall för att jag är en sån där hemsk människa. Vågar du göra det? Vågar du säga att vissa personer bara förtjänar skit? Vågar du säga att till vissa personer kommer du aldrig att be om ursäkt? Vågar du stå upp och med handen på hjärtat erkänna att du hjälper till att göra världen till en hemsk plats?

Jag gjorde iaf det. Därmed inte sagt att jag har eller kommer att ändras. Fast det kommer jag nog, jag står ut med att vara elak, men jag tycker inte om att bara stå bredvid. Tycker jag att personen förtjänar skit kan jag lika gärna leverera det själv, och om det inte är så, då borde jag stoppa otrevligheterna. Det finns inga gråzoner. Jag börjar inse det nu. Det gäller lögner, det gäller livet och det gäller avskyn. Det finns inga gråzoner. Inte i livet, inte i det som gör livet värt att leva. Världen är svart och vit.

Alltså. Förlåt. Förlåt för att jag är en av alla dom människor som får andra att må dåligt. Förlåt för att jag inte alltid gör mitt bästa för att stoppa orättvisor. Förlåt för att jag är som alla andra och förlåt för att jag inte är bättre än dom flesta.

en av alla dessa dagar...

dagar där man tänker för mycket. Tankar om det förflutna och tankar om framtiden. Minnen som är svåra att bära och hopp man inte vågar känna.
Det är sommar i luften, då är det enligt all erfarenhet dags för mig att bli opepp.
Men jag tänker inte. Under året som gått har jag kommit till en massa insikter, jag tror aldrig att jag har vuxit så här mycket som människa, och jag tror aldrig att jag har varit lika liten.
Jag har lärt mig vilka som är mina vänner, mina riktigta vänner. Sådana som tycker om mig för mig, för den jag är, inte för vad jag skulle kunna vara. Vänner som härdar ut och stöttar utan att fördöma.
Jag har lärt mig att det är dags för min familj att växa upp. Jag kan inte ta hand om dom, jag får inte. Men numera har jag lärt mig att jag kan hjälpa dom. Det behöver inte vara allt eller inget, det finns gråzoner.
Jag har lärt mig att jag klarar mig utan medicinerna, både dom ordinerade och dom självvalda. Men det är svårt, det är så in i helsikes svårt ibland. Men det går, och nu var det ett tag sedan jag trillade dit.
Jag har lärt mig att jag gillar kontroll och vardagsrutiner. Att jag inte är dum i huvudet och att jag är en duktig student.

Jag har samtidigt lärt mig att världen är en hemsk och elak plats. En kall grym värld som ibland faktiskt är värre än vad jag anat under mina mörka stunder. För det är människorna du vill lita på som sviker dig hårdast.

Jag har också lärt mig att jag inte är ett dugg bättre än alla andra. Jag är precis lika falsk och otrevlig. Lika hemsk som dom värsta madrömmar.

RSS 2.0