En God Jul?

Det är en massa känslor idag. Det började fantastiskt, men sen slog tanken mig, och jag inte riktigt skaka den av mig. Det är hemskt det du gör, och jag föraktar människor som du mer än livet. Du måste ha sett hur sårad jag var, hur knäckt jag var, och du agerar precis lika dant.

Och du, jag ser nu, hur det måste ha varit, alla dom bitar jag inte såg då, ser jag i en annan historia idag. Jag känner bara avskyn och tärande ilska. Jag är glad att jag kom till insikt, men det hade gärna fått vara en annan dag än julafton!

Nåväl, det kommer att bli en toppendag, och det är snö ute! Tack vara min nya fina bok, så vet jag också hur jag sover i en skyddande snögrotta! Super!


God Jul alla!

Like a million bucks...

Det är ganska mycket i mitt liv som är like a million bucks. Jag mår så fantastiskt bra för det mesta, jag har ett välmående och ett lugn som sitter så djupt i själen att ingenting verkar kunna få mig att ramla tillbaka i samma hjulspår. Jag reagerar normalt på normala händelser och jag lär mig sakta men säkert att det är okej att bli ledsen och arg när du är sårad, samtidigt som det sakta men säkert börjar sjunka in att det inte kommer att vara läskigt hela livet. För det är så, att vara "frisk" skrämmer mig mer än jag kan förklara. Att inte vilja dö för att någonting inte gick som planerat är läskigt, jag menar jag har ju på något sätt lärt mig ett helt nytt sätt att vara.

Jag är inte lika förbannat trasig längre. Min själ är kanske full med ärr som alltid kommer att finnas där, men å andra sidan så är den inte ett stort öppet sår längre. It's like a million bucks!

Jag fick världens mest söta mail igår, jag ler bara jag tänker på det. Att även nyheter som inte alltid är så positiva kan göra en glad bara för att dom är förmedlade på ett visst sätt. Come what may, jag tror inte att det är en big deal. Jag vet bara att allt runtomkring känns som a million bucks.

Skolan är det mest intressanta jag någonsin gjort, det roligaste på långa vägar även om arbetsbördan stundtals känns orealistisk. Det går en massa fantastiska människor där, och vi är alla där av samma anledning. Vi ska bli kick-ass sjuksköterskor! Så därför gick jag med i vårdförbundet. Det känns coolt! ( I know, Lina 22 going on 12) Men det är lite häftigt, jag har kommit så långt på vägen att jag får vara med i ett fackförbund som uteslutande vänder sig till akademiskt utbildad vårdpersonal. Sjuksköterskor, biomedicinska analytiker, barnmorskor etc. Jag är en av dom, vem kunde trott det för tre år sedan? Vem kunde ha trott det när jag ville ge upp för att det kändes som att någon stal min dröm. Idag är jag glad att allt blev som det blev. Titta på oss nu, Jag är uppe bland molnen och du krälar fortfarande i skiten, precis som det ska vara, precis som det är meningen att det ska vara. Karma sucks bitch, and whit you it haven't even begun yet! Jag har snart läst klart min första termin!!! Okej, inte egentligen, den slutar i januari, men fortfarande, shit, jag klarade det, jag är så säker på min sak att jag vågar ta ut segern i förskott. Jag är så lycklig doing what I'm doing. It's like a million bucks.

På tal om en miljon, jag och Y ska på maskeradfest ikväll. Det är militärena på Karlberg som bjudit in till burlesque-fest. Vi kommer att vara så fantastiska, och jag tror att jag har shoppat för a million bucks inför det här haha. Kika bara:

Bilder från Lindex onlineshopFrån Lindex shoponline



Till detta kommer en svart korsett från Ella M, Svarta Stiletter från Friis & co, Fisknätsstrumpor från Åhléns och en fantastisk liten svart hatt från BikBok. Bilder kommer om inte här så på facebook, ni får hålla utkik 'coz I'll look like a million bucks.

Tack!

Det är nästan finare i verkligheten.

Jag vet inte vem min anonyma kompis är som beställer underbara smycken åt mig, men jag gillar verkligen personen som gör det!

Tacktacktacktacktacktack!!!!




<3

RSS 2.0