demoner

Det här är inget bra, ingen bra dag, ingen bra tidpunkt,inget bra liv. Ingenting alls är faktiskt bra just nu. Trist va?
well... get used to it,  det kallas vardag.

Jag förstår inte. jag förstår inte att medans jag trodde att det var bra, så kämpade jkag för att hålla masken uppe, även medans jag inte trodde att jag hade något att gråta för, så fick jag kämpa för att hålla tårarna borta.. Nu är det värre. Nu har jag tydligen gjort bort mig igen. S sa att jag missade min chans att hjälpa honom, men han säger ju inget. Hur ska jag kunna läsa hans tankar, via sms? Oh vilket suveränt förhållande vi har.. Verkligen. Jag menar det.

Hej ironi här kommer jag.

ibland tänker jag förbjudna tankar. Tankar som lyckliga jag i nte borde få ha. Ofta vet jag inte vad jag ska göra. Jag lever så vitt skilda liv. I den ena världen är jag den MorF som alla tycker om, den levnadsglada, roliga tjejen med glimten i ögat. men i min värld. den som jag lever i när jag kommit hem och låst dörren. Där är det läskigt. och det kryper och smärtar och jag vill mest bara dö. Varför är det så?Hur länge kommer jag orka leva i båda världarna? Hur länge kommer jag orka hålla maske, och vad händer sen?

Hej medvetslöshet, här kommer jag!


Chaos

Det skulle kunna vara lättare, om jag inte var så blåst.
Drygt.

Jag vill ju, men jag känner mig så patetiskt när du säger att du inte vill. Jag är så osäker, inte på dig eller oss, utan av mig själv. Kan jag tolka något negativt, så gör jag det. Det vill jag sluta med.

Nåväl. Jag ska hem och börja packa, snart blir jag hemlös

att förstå

Jag trodde du förstod, hur jag är och hur jag fungerar. Jag trodde du förstod att jag lätt blir sårad av dina komentarer.Jag trodde du förstod att när det är svart ska jag inte vara själv. jag trodde du förstod att du bara behövde be så kommer jag. Jag trodde du förstod att jag har trasiga vänner, jag trodde du förstod att jag måste dela min tid mellan dom som behöver mig. jag kan inte säga att jag är ledsen för igår, för jag slocknade hos andrea, jag tror att det var bra.

Jag spydde igår, jag hade ätit mat och kännde mig äcklig. När fler möra tankar kom krypandes så dödade jag dom med mina rosa och en sovis.sist jag var ensam när alt blev mörkt, var jag medvetslös i fyra dagar. det är inte en bra lösning.

Men du förstår inte, för du verkar inte vilja lyssna. Du är så upptagen med att hålla alla bevis emot mig. Men det är ok, jag brukar vara ledsen, att ha fler saker att deppa över är inte förvånande. jag är van. det är ingen fara, jag kommer bara att gå sönder lite till. Kanske inte mycket, bara en bit varje dag, det är lugnt jag överlever, det är långt kvar tills någon lyckats släcka den lilla glöd som finns kvar.


VAK

står för vakant, och det står så för att mongo läraren som när hon presenterade sig glömde säga sitt namn, inte är kvalificerad till den tjänst hon har tilträtt och måste verifieras. Det är jag med på. Men! Du vet ju för fan inte ens vilken kurs du ska undervisa i. För det första så kom tanten 15 minuter försent första lektionstillfället. Är det bra? För det andra så tog det ytterligare 20 minuter innan hon insåg att hon pratade om fel ämne.

Och eran lilla söta MorF har självklart som vanligt alldeles för mycket attítyd för att kunna hålla tyst. Ja klarar mycket, men jag tycker inte om ointeligenta vårtfyllda puckon!

Vad har jag gett mig in på? men det är lungt, hon är borta inom två veckor.

S. Jag tycker om dig.

en annan ängel..

Coolt. Ingen av mina nuvarande vänner har sett mig i vita byxor. Ingen av mina änglar har överhuvudtaget sett mig i ljusa kläder. Det är otroligt, att så lite kan göra så mycket. Det är verkligen helt sjuk. Jag kan själv inte minnas när jag hade dom här, undar när jag köppte dom..?

Nu börjar det dock kännas fel, nu är det för ovanlighetens skull inget bra. Man skulle ju kunna tro att han skulle förstå mig någon gång. Men varför? Jag förstår ju inte mig själv.

Jag vill att han ska veta, att jag har en massa varelser i mitt huvud som säger saker jag inte vill höra. När jag känner mig avvisad utan att förstå varför, då ökar deras röster till ett dån. Jag  tror dom, därför måste dom vara tysta. När dom viskar så kan jag inte för mitt liv förstå att deras sanningar inte är verkliga. Förstår du då hur det är när dom skriker? Jag förstår att du inte vill vara mig nära efter att ha träffat Andrea, och speciellt inte när jag luktar rök, men om du bara vänder dig bort utan ett ord, när det inte är så, vad ska jag då tro?

Just nu känns det värdelöst. men så får det inte vara. Jag tänker rycka upp mig själv ur det här träsket, även om det bara är patina. Du gör mig trots allt lycklig, även om du tvivlar på det. Du gör mig väldigt lycklig bara genom att titta på mig. Det var för att du fick mig att känna så, som jag tog på mig ljusa kläder. Du fick mig att bli så glad.

Låta vara

och bara vara..

don´t let me.don´t let me down. don´t let me be. don´t let me. don´t let me down.

konstigt, jag kan inte skriva. jag ska nog gå och sova nu, jag hjärta rosa. så att jag kan vara vaken vid fyra.

i don´t wanna die- I sometimes wish I´ve never been born at all

135383-1

RSS 2.0