Pepp Pepp!

Dom är så duktiga mina arbetskamrater. Jag är så nöjd och stolt. Jag trivs här och det är kul attt jobba omgiven av människor som har ett sånt jävla go i sig!

I always get what I want.

Nananana. jag är så pepp, så lycklig. Jag trivs i Luleå, jag jobbar med härliga människor, jag bor med mina vänner. Jag gillar jobbet, jag gillar att peppa, att organisera, att förbättra. För er som inte riktigt fått klarhet i det jag gör så ska jag berätta. Jag jobbar just nu mer än 200h/ vecka med att lyfta upp en restaurang i Luleå som inte varit så bra till att bli bland dom bästa. Det är ett hårt jobb, men vi är en bra bit på väg. Vi har redan bevisat via CSO (hemligt kodspråk :P) 3 ggr att vi är en kraft att räkna med. Nu väntar vi med spänning på den 4:,e.

Vi är bland dom restaurangerna i Sverige som ökar mest. Ligger på 11:e plats at the moment. Baserat på flera hundra restauranger, Ännu ett mått på vår framgång. Mitt jobb på denna restaurang är ffa att lyfta upp servicen. Det ska gå snabbt, det ska vara trevligt, det ska vara perfekt, det ska vara rent och fräsht, det ska finnas golden moments. Till min hjälp har jag en drös duktiga managers som kämpar med att bli bäst. Det är kul att se deras framsteg, att se deras kapacitet och att få vara med under den här tiden i deras liv.

Jag älskar verkligen det här jobbet, hade jag inte älskat blod mer hade jag nog siktat på en karriär här, trots den lågstatus stämpeln som vissa vill ge oss. Det är tråkigt med människor som är så pass trångsynta att dom inte inser att det är en viss skillnad i att driva en affärsrörelse som omsätter flera miljoner kronor, och att städa toaletter. Men men, deras förlust och såklart min vinst.

Det var det jag skulle komma till ja. Alla fördelar med jobbet. Förutom det uppenbara, så har jag roligt varje dag och den lilla detaljen att jag dom här första veckorna varit omgiven av 2000 utrikiska militärer. (Det är inte alla matställen som lyckas få US Air Force Soliders att sätta upp ballonger där vi inte når!) Livet här är glatt och positivt. Ibland betyder det att jag är på väg ner, men jag hoppas att detinte är så den här gången. Jag känner mig verkligen pepp pepp även om jag är sjukt trött stundtals. Det är knappt några destruktiva tankar, jag har alldeles för roligt för det!

Samtidigt så har det här jobbet gett mig ett jobb när jag kommer hem. Som jag förstår det så var det inte något snack om saken. Min chef frågade en kollega i Stockholm om han ville ha mig, det ville han och frågade när jag kan börja. Så nu måste jag skryta igen. Den här sommaren har jag haft tre jobb. Ett sa jag upp mig från när jag gick lägenhet i Stockholm. Det här tog jag istället, och nu ska jag alltså börja det tredje i Augusti. Jag skulle bli väldigt förvånad om jag inte kommer in på min sökta högskola till hösten. Då är jag ett steg närmare mitt mål i livet, och när jag väl är där, dit jag vill,så kommer det att vara så värt det.

Hela det här inlägget är ett bevis på vad min vän Prinsessan Consuela jämt säger. Allt går bara du vill. Jag har genom att prestera och leverara gjort mig själv den bästa tjänsten jag kan. Jag är alltid garanterad jobb inom två olika bransher, jag kommer aldrig behöva att vara utan jobb. För bra arbetare får man aldrig nog av, oavsett finanskris.

Jag har just nu nästan allt jag någonsin drömt om. Just nu, den här sommaren är mitt liv nästan perfekt, och med lite hjälp så ska vi se till att det håller i sig.

Jag avslutar med ett citat som värmde oss:
"I've been to a lot of places. A lot of ** restaurants. And this is the best ever, you guys are the best. This is the best ** restaurant in the whole word."



Live from Lulä

Jobb, jobb och jobb. Om det var någon som inte trodde mig så hade ni fel. Jag jobbar, det är det jag gör. Jag tror att jag ska köpa ett liggunderlag och börja sova i personalrummet:P Det är ett härligt gäng här uppe, alla är glada och roliga, så jag tror att det här kommer att gå hur bra som helst.

Idag går mina tankar till dom som mår dåligt. Jag tänker på er, och jag finns här.

RSS 2.0