FETTO

Blä!! F vad jag är vidrig!! Kan inte ens räkna mitt kaloriintag för idag..=( Vill bara dö! Hur kunde jag vara så dum att jag åt? Är jag totalt jäkla skruvad eller? Jag skulle ju äta i morgon, jag vet ju att jag hatar mig själv när jag vräker i mig sådär. Nästan en hel portion åt jag.. sjuuuuuukt mkt!!

Fy fan! Nåväl, vi får se hur morgondagen blir. väger jag mer än vad jag gjorde i morse 66,5 är det fasta som gäller, och alltså ingen latte. Väger jag samma eller mindre vet jag inte hur jag gör, men då får jag nog äta kcal snålt iaf.. kanske.. men latte får jag.. vill så gärna dricka latte.

Jag väger fortfarande 67 nu...blä!!

JAG SKA BLI SMAL!!!

En bra dag:D

Jääj! Har varit en riktigt bra dag, R. var här.. han är såå fet att det är vidrigt, men på något sätt så klär det honom. Inte som mitt fläsk=(
 well, det är snart borta^^ Nere på 67 nu cirka ett kilo sen igår. Jag dricker ruggigt mkt vatten, så det lär ju inte vara vätska som har försvunnit. Har fastat hela dagen idag. Bara druckigt funlight och latte:P

mmm Latte...  det är min svaghet! ett paket mini mjölk inehåller cirka 500g margarin, jag gör latte på cirka 2 liter per vecka.. alltså dricker jag 1kg smör. Blä.. mår riktigt illa när jag tänker på det...måste försöka lära mig dricka vanligt kaffe, så jag kan sluta med mjölken helt!

Funderar på att bli vegeterian, eller funderar och funderar... vill jag bli smal får det vara slut på animaliska fetter, animaliska produkter överhuvudtaget!  Jag har bara så sjukt låg viljestyrka, köttfärs är gott, det är typ det och skinka jag äter.. men mmm vad gott det är. Men jag ska försöka! Jag ska göra mitt bästa- och lite till.

Forumet verkar nedstängt eller så.. kan inte komma in! Skit mysko!*oroligt*

I morgon ska jag till Sthlm med jobbet, undrar hur länge vi blir borta, hur jag ska kunna låta bli att äta om vi blir borta länge. Jag menar.. lunchen är ok, "jag åt ju en stor frukost" men middag? well.. jag löser det på något sätt.. folk tror det dom vill tro=) och eftersom jag är tjock så har jag inga problem med maten.

2 kg kvar, sen är första delmålet nått.. då ska jag tatuera mig.. något med Ana att göra, något som påminner mig om att mat är av ondo.

Måste ha nya tabletter också.. nu har jag ätit cirka 1000 kcal på fyra-fem dagar..börjar kännas.. koffein är till stor hjälp, men latte hjälper inte alltid*dumt* Kostar så inehelvetes mkt bara... vet inte om jag har pengarna nu.. men ska kolla på det.

weel thats all for now... som sagt, 67kg- massa fett to go,

Första bloggen...

Hej.

Jag är en 19 årig tjej som har en ÄtStörning, det är vad jag kommer att blogga om. Min önskan att vara smal, min avsky för min kropp, hur jag strävar efter en lägre vikt, och vad jag gör för att komma dit.

Det är lika bra att börja.
Har jobbat idag, det betyder 9-2(pappersarbete)h =7 h av gående arbete i halvhögt tempo. Har desutom tokcyklat fram och tillbaka.. Alltså bränt en hel del kcal(Kilokalorier, i dagligt tal kallat kalorier)

Dock har jag bara fått i mig 305kcal, och har desutom gått ner ett kg i vikt sen igår!=)
Har allt som allt fått i mig.
*  1,2 l sprite Zero
* 2 små latte
* en yoghurt
 och två koffeintablettere, inte illa!!

På återsende vid en annan tid men på samma kanal=)
MorF

RSS 2.0